Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012 | Revue.se

Swedish House Mafia klara för extra spelning 23 November 2012
Sebastian Plengier Ehrnfelt

För er som var uppe tidigt i morse och köade och inte fick tag i någon biljett har nu tur. Swedish House Mafia kommer att spela en kväll till här i Stockholm på Friends Arena. Den 23 och 24 November är de datum som är satta och 23 November är extra spelningen.

I morse öppnade biljettförsäljning för Swedish House Mafia på Friends arena i Stockholm klockan 09:00. Tydligen var det rätt många som ville roffa åt sig en eller två biljetter för redan 45 minuter efter var alla biljetter, ca 35.000 stycken slutsålda.

Vi på Revue stod i kö från 08:55 och fick inte tag i någon så vi ger det ett nytt försök imorgon.

Kom ihåg att vara uppe tidigt imorgon och ge er in i kriget på ticnet.se!

https://www.facebook.com/Ticnet