Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

PC

Sponsrad video: Upptäck nya Windows 8

Sponsrad video: Upptäck nya Windows 8
Sebastian Plengier Ehrnfelt

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_104855932.js”>
Med lanseringen av Windows 8 presenterar Microsoft ett helt nytt Windows för världen. Oavsett om du vill använda en pekdator eller en dator, om du vill konsumera eller skapa innehåll, så erbjuder Windows 8 en personlig upplevelse som tillfredsställer din stil och dina behov, säger Per Adolfsson, vd för Microsoft i Sverige.

Windows 8 erbjuder en snabb och smidig startskärm som ger användarna tillgång till sina favoritappar och innehåll på ett enkelt sätt. Nya Internet Explorer 10 har utvecklats och anpassats för datorer med pekskärm och en smart integration med SkyDrive för att användaren ska komma åt sina filer vart man än är.

Comments

 1. Mats

  Spännande !

  • Mats

   Det ser ju riktigt lovande ut, för en gång skulll har kanske microsoft lyckats.

   Mats
   http://www.cqnet.se
   Datasupport