Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Gör mer med Sony Xperia Tablet | Revue.se

Gör mer med Sony Xperia Tablet
Revue Magazine


Sony Xperia Tablet är här och visar vart skåpet ska stå. Gör mer, titta på mer, upptäck mer och spela mer med nya Xperia Tablet S. 

Xperia Tablet S hamnar naturligt i centrum bland din hemmateknik, oavsett märke. Byt tv-kanaler och välj låtar från musiksystemet med hjälp av universalfjärrkontrollen. Dela videor och bilder med DLNA-teknik genom att helt enkelt ”kasta” dem till den stora skärmen.

Med IPS-tekniken kan vännerna titta från valfri vinkel. Clear Phase- och xLoud-teknik ger fantastisk klarhet. Strömma helt enkelt filmer och album genom Sony Entertainment Network4 och Walkman-apparna. Mycket nöje!

Med det superslimmade aluminiumfodralet och den stänktåliga skärmen kan du lugnt ta fram recept med blöta händer eller ta med dig den när du går ut ³. Den är redo att användas när som helst och var som helst – med stil.

Med Xperia Tablet kan du använda två appar samtidigt genom att använda en app i ett litet fönster (småappar) samtidigt som du fortsätter att använda huvudappen som du är i. Småapparna omfattar miniräknare, webbläsare, röstinspelning, timer och IR-fjärrkontroll.

Se mer i videon ovan!