Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Uppdatera din Galaxy Nexus eller Nexus 7 till Android 4.2 | Revue.se

Uppdatera din Galaxy Nexus eller Nexus 7 till Android 4.2
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu kan du uppdatera din Galaxy Nexus eller Nexus 7 till senaste versionen av Android 4.2 och ta del av alla nyheter som uppdateringen erbjuder. Det du måste göra är att ladda hem den från Googles servrar.

Den officiella uppdateringen kommer att göras via WiFi och ska komma att nå enheterna inom ett par dagar.

Kan också säga att installera uppdateringen nu innan officiell release stöds in av Google. Om du är van att modifiera din Android så finns filerna för Android 4.2 till Galaxy Nexus (med GSM) att ladda ner här. För Nexus 7 hittar du filerna här!.